Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn AR Badminton, opgericht in 2012 en geboren uit de behoefte voor extra training voor spelers(sters) van diverse badminton verenigingen

AR is een initiatief van Roland Grispen en Alfonds Seinen ondersteund door Trainster Silvia Seinen en Trainer Dtau Landman. Naar de buitenwereld promoten wij ons sinds 2019 als BC Echt Experience.

Wat wij bieden.

Wij bieden extra badminton training waarbij het belang van de speler(ster) voorop staat. We proberen de speelwijze van badminton te verbeteren bij de speler(ster), zowel op techniek, slagbeheersing, voetenwerk etc. maar ook mentaal. Hoe ga je om met winst en verlies, hoe bereid je je voor op een wedstrijd tegen een hoger geplaatste badmintonner etc.

Wat verlangen wij?

Als deelnemer van  BC Echt Experience , hoef je geen top speler te zijn. Je hebt natuurlijk wel aanleg voor badminton en onze interesse gewekt. Wij verwachten van onze deelnemers 110% inzet tijdens de Training en wedstrijden op Toernooien

Ons doel?

Ons doel is om jou als individu beter en (mentaal) sterker te maken. Je waardevoller te maken voor je eigen club en je een geduchte tegenstander te laten zijn op toernooien.